elgideas_logo_240
Ota yhteyttä 050 5004245

Suomen Erikoislääkäriyhdistys ry:n uudet verkkosivut ja 2021 vaalikamppanja

SELY – Suomen Erikoislääkäriyhdistys ry on kaikkien erikoislääkäreiden ja erikoistuvien edunvalvontajärjestö. Suomen Erikoislääkäriyhdistys ry:lle uudistettiin verkkosivut ja tehtiin Erikoislääkäriyhdistyksen vaalikamppanja. 2021 on Suomen Lääkäriliiton vaalivuosi ja Suomen Erikoislääkärit haluavat myös olla vaikuttamassa Suomen Lääkäriliiton valtuuskunnassa.
Vaalikamppanja sisälsi digitaalisen materiaalin eri kanavissa ja printtimateriaalin. Kamppanja sisälsi mm. sähköpostit ja Some-kanava materiaalit, Lääkäriliiton kanavaan mainokset, lehti-ilmoitusmateriaalin, postikortit, julisteet ja lisäksi ehdokkaiden esittely verkkosivuilla. Uusi verkkosivusto avattiin vähän ennen äänestyksen alkamista sely.fi

Soita minulle Sarille,
jo vaikka heti tänään!

050 5004245 Sarille tai
voithan lähetää sähköpostiakin
[email protected]

Olkoon markkinointiviestinnän projekti/toimeksianto pieni tai suuri
ota yhteyttä

Vahvalla ammattitaidolla markkinoinnista ja kokemuksella eri toimialoilta – uskon pystyväni palvelemaan sinua ja yritystäsi markkinointi viestinnässä. Tehdään sitten verkkosivuja tai ja -kauppasivustoa tai muita markkinointi toimenpiteitä niin tehdään niin että päästään haluttuun tulokseen.

Yhteydenotto lomakkeella

    Valitse allaolevista vaihtoehdoista (ei pakollinen)