elgideas_logo_240
Ota yhteyttä 050 5004245

CO2.fi Oy:lle brändin rakentaminen

CO2.FI Oy on rakennuksien/kiinteistöjen energitehokkaiden ratkaisujen suunnittelun, seurannan, raportoinnin, neuvonnan ja koulutuksen asiantuntija yritys.

CO2.fi yrityksellä oli verkkosivut, mutta sivut haluttiin uudistaa täysin.

Suunnitelu lähti täysin “puhtaalta pöydältä” mikä on CO2.fi Oy ja yrityksen strategian luomisesta. Kaiken suunnittelun ja toteutuksen lähtökohta oli ensin perhetyä yritykseen, taustoihin, mitä palvelua ja tuotteita CO2.fi Oy tarjoaa, mikä kilpailutilanne markkinoilla, mikä/mitkä on kohderyhmä(t) ja heidän taustat/tiedot/odotukset, mitä halutaan saada aikaiseksi, resurssit, aikataulu jne. mm. näihin tekijöihin perhetymiseen käytettiin vähintään 1/3 verkkosivujen työstämiseen käyttetystä kokonaisajasta.

Alkuvaiheessa suunniteltiin CO2.fi Oy:lle logo, sitten verkkosivut ja muu markkinointimateriaali. CO2.fi kuvattiin video verkkosivuille ja YouTube sekä Linkedin sivuille.

Sivuston toteutus HTML/CSS/PHP.

 

Soita minulle Sarille,
jo vaikka heti tänään!

050 5004245 Sarille tai
voithan lähetää sähköpostiakin
[email protected]

Olkoon markkinointiviestinnän projekti/toimeksianto pieni tai suuri
ota yhteyttä

Vahvalla ammattitaidolla markkinoinnista ja kokemuksella eri toimialoilta – uskon pystyväni palvelemaan sinua ja yritystäsi markkinointi viestinnässä. Tehdään sitten verkkosivuja tai ja -kauppasivustoa tai muita markkinointi toimenpiteitä niin tehdään niin että päästään haluttuun tulokseen.

Yhteydenotto lomakkeella

    Valitse allaolevista vaihtoehdoista (ei pakollinen)