elgideas_logo_240
Ota yhteyttä 050 5004245

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus www.jarparo.com

Suunnittelun ja toteutuksen lähtökohta oli ensin perhetyä yritykseen, taustoihin, mitä palvelua ja tuotteita Jarparo Oy tarjoaa, mikä kilpailutilanne markkinoilla, mikä/mitkä on kohderyhmä(t) ja heidän taustat/tiedot/odotukset, mitä halutaan saada aikaiseksi, resurssit, aikataulu jne. mm. näihin tekijöihin perhetymiseen käytin vähintään 1/3 verkkosivujen työstämiseen käyttetystä kokonaisajasta. Laaja-alaisesti katsottiin kilpailijoiden verkkosivuistoja, palaverit yrityksen omistajan kanssa ja hänen kokomuksiaan, ongelmakohtia, puutteita ja havaintoja asiakkaissaan ja tulevissa potenttiaalisissa asiakkaissa. Tämän jälkeen hahmoteltiin verkkosivujen rakenne ja visuaalinen ilme. Jarparo Oy:n verkkosivusto toteutettiin kahdella kielellä suomi -englanti. Yrityksen asiakkaita on myös muualla maailmassa.

Sivusto toteutetaan räätälöiden responsiivisesti WordPress julkaisualustalle ja mahdollistamaan asiakaan itsensä tehdä päivittämistä. www.jarparo.com

 

Soita minulle Sarille,
jo vaikka heti tänään!

050 5004245 Sarille tai
voithan lähetää sähköpostiakin
[email protected]

Olkoon markkinointiviestinnän projekti/toimeksianto pieni tai suuri
ota yhteyttä

Vahvalla ammattitaidolla markkinoinnista ja kokemuksella eri toimialoilta – uskon pystyväni palvelemaan sinua ja yritystäsi markkinointi viestinnässä. Tehdään sitten verkkosivuja tai ja -kauppasivustoa tai muita markkinointi toimenpiteitä niin tehdään niin että päästään haluttuun tulokseen.

Yhteydenotto lomakkeella

    Valitse allaolevista vaihtoehdoista (ei pakollinen)