elgideas_logo_240
Ota yhteyttä 050 5004245

Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus jarkonrakennuspalvelu.fi

Jarkon Rakennuspalvelun verkkosivujen suunnnittelu lähti liikkeelle asiakastutkimuksesta ja perehtymisestä Jarkon ja Jarkon Rakennuspalvelun taustoihin mm. miksi asiakaat ostavat palvelua Jarkolta, mihin he ovat tyytyväisiä, millainen henkilökunta on, millaisia projekteja, töitä he pääasiassa tekevät, millaisia asiakkaita tällä hetkellä Jarkon Rakennuspalvelussa on jne. käytössä oli yritys analyysi joka oltiin tehty. Palaverit yrityksen omistajan kanssa ja hänen kokomuksiaan, ongelmakohtia, puutteita ja havaintoja asiakkaistaan ja tulevissa potenttiaalisissa asiakkaissa ja yrityksestä sekä henkilökunnasta.

Jarkon Rakennuspalvelun saadut asiakaspalauteet olivat niin merkittäviä ja ne haluttiin tuoda esille verkkosivuille tuomaan lisää uskottavuutta ja luotettavuutta.
Taustoihin pehtymisen jälkeen aloimme sisällön kirjoittajan kanssa miettimään sivuston rakennetta ja ilmettä. Kun taustatyön tekee huolella on helppo rakentaa sivuston rakenne ja visuaalisuus.

Jarkon Rakennuspalvelulle teimme myös esitteen linjaan sivuston kanssa ja muutenkin halusimme tuoda lisää ajankohtaisuutta eli lisäsimme sivustolle Facebook-”sivupalstan”- reaaliaikaisuutta siihen mitä ja missä Jarkon Rakennuspalvelu tällähetkellä on. jarkonrakennuspalvelu.fi

Soita minulle Sarille,
jo vaikka heti tänään!

050 5004245 Sarille tai
voithan lähetää sähköpostiakin
[email protected]

Olkoon markkinointiviestinnän projekti/toimeksianto pieni tai suuri
ota yhteyttä

Vahvalla ammattitaidolla markkinoinnista ja kokemuksella eri toimialoilta – uskon pystyväni palvelemaan sinua ja yritystäsi markkinointi viestinnässä. Tehdään sitten verkkosivuja tai ja -kauppasivustoa tai muita markkinointi toimenpiteitä niin tehdään niin että päästään haluttuun tulokseen.

Yhteydenotto lomakkeella

    Valitse allaolevista vaihtoehdoista (ei pakollinen)