elgideas_logo_240
Ota yhteyttä 050 5004245

Kun haluat kasvattaa myyntiä

kannattaa panostaa verkkosivuihin

Kaikki on verkossa!

Verkkokaupassa EI tarvitese lähteä liikkellee kymmenillä tuotteilla vaan vaikka 3 tuotteella! Kokeile rohkeasti! Helppo on aina laajentaa!

 

1. Mobiili edellä suunnitteluun

Verkkosivun pitää olla mobiilissa skaalautuva, jo senkin takia että yli kymmenen miljardia Google-hakua tehdään vuodessa ja reilusti ylipuolet tehdään puhelimella! Ja myös siksi että Google arvostaa ja pisteyttää mobiilissa skaalautuvat verkkosivut paremmin hakutuloksissaan.


2. Sisältö ennen ulkoasua

Verkkosivun ulkoasu täytyy vaikuttaa potenttiaaliseen asiakkaaseen tunteisiin -puhutella häntä. Käyttäjälle pitää 8 sekunnissa selvitä mistä on kyse. Kuviin ei kannata lisätä tärkeintä viestiä – kuviin upotettua tekstiä ei hakukoneet osaa lukea.

3. Sivuston rakenne

Verkkosivun navigoinnista pitää tehdä looginen, selkeä ja helppo – käyttäjäystävällinen. Tärkeät sivut päänavigaatioon (= sivuston päävalikkoon). Päävalikkossa sanat sellaisia, joista jokainen ymmärtää, mitä yrityksesi tarjoaa, mitä palveluja ja mitä tuotteita.

4. Sivuston latautumisnopeus​

Verkkosivut optimoitu nopeus ja palvelimen nopeus on siis verkkosivustosi latautumisnopeus. Sivustosi pitäisi latautua alle 2 sek. Sivuston latautumisnopeus on myös yksi tärkeimmistä tekijöistä käytettävyydessä, löydettävyydessä ja hakukoneiden ”pisteyttäessä” hakutuloksia.

5. Optimoidut otsikot ja metatiedot

Otsikot, jotka houkuttelee pysymään sivulla, lukemaan lisää, toimimaan – ottamaan yhteyttä tai ostamaan tuotteitasi tai palveluitasi.
Url-osoitteet ja meta-tiedot järkeviä lyhyitä optimoitu hakusanoihin.

6. Hakusanat

OIKEAT hakusanat millä asiakkaasi hakee tuotteitasi ja palveluja. Kerro persoonallisella tavalla tarina esim. kerro brändistäsi, yrityksestäsi, asiakkaistasi ja heidän kokemuksistaan yrityksestäsi ja palveluistasi. Sisällytä teksteihin hakusanoja!

7. Älä unohda videota ja Some ehdottomasti mukaan

Mieti, miten asiakkaasi löytävät verkkosivustosi muita kautta – mitä kaikkia reittejä ja miten voit saada heidät uudestaan, esim. artikkelit, blogit, uutiskirjeen tilaus, somen ja nimen omaan videoiden hyödyntäminen.
YouTube on maailman toiseksi suurin hakukone! Videoita haetaan ja katsotaan! Tee ja lataa mielenkiintoisia videoita, jotka ovat “hakuoptimoituja” verkkosivun sisältöön.

Soita minulle Sarille,
jo vaikka heti tänään!

050 5004245 Sarille tai
voithan lähetää sähköpostiakin
[email protected]

Olkoon markkinointiviestinnän projekti/toimeksianto pieni tai suuri
ota yhteyttä

Vahvalla ammattitaidolla markkinoinnista ja kokemuksella eri toimialoilta – uskon pystyväni palvelemaan sinua ja yritystäsi markkinointi viestinnässä. Tehdään sitten verkkosivuja tai ja -kauppasivustoa tai muita markkinointi toimenpiteitä niin tehdään niin että päästään haluttuun tulokseen.

Yhteydenotto lomakkeella

    Valitse allaolevista vaihtoehdoista (ei pakollinen)